Home   Промоции Brit

Промоции Brit

Промоции за крайни клиенти през месец Юни!

Котка – Брит Сьомга и Коте Брит Пиле – 300 гр + 100гр. гратис

Куче – Adult L 1кг. + 200гр. гратис и Light Куче – 1кг + 200гр. гратис